Ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Een geweldig vak! Werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengen geeft mij enorm veel energie. Het snelle schakelen, meedenken met de opdrachtgever en het zien en creëren van kansen voor werkzoekenden, maakt mijn werk fantastisch. Zoiets als een vuurtoren die met zijn lichtstraal de boten richting de veilige haven begeleidt ;)

Het is mijn passie om alle opgedane kennis en ervaring in te zetten om mensen op weg te helpen met het zetten van de benodigde stappen richting hún droombaan. 

Wil jij een andere weg in slaan en een (nieuwe of andere) baan vinden? Omdat je huidige werk je geen voldoening en energie (meer) geeft en eigenlijk voelt als moeten? Waar je niet je gevoel, passie en talenten in kwijt kunt? Of omdat je op zoek moet naar een andere baan en je nu een baan wil die echt bij jou past?

Het zoeken naar een baan is keihard "solliciwerken"! Met deze website wil ik je daarom wegwijs maken in de wereld van het solliciteren en het vinden van jouw droombaan. Je kunt tips & tricks vinden via de verschillende social media accounts en de blogs op deze website.

Het belangrijkste is om te ontdekken wat die droombaan voor jou is, dat is jouw startpunt. Wat geeft jou voldoening, waar ben jij goed in, wat vind je leuk, waar krijg je energie van en welke organisatie past daar het beste bij? Als je dit goed op een rijtje hebt, kun je van daaruit vervolgstappen zetten.

Ik kan je ondersteunen bij het zetten van jouw stappen. Bij het maken van een origineel cv, een pakkende sollicitatiebrief, een goed verzorgd LinkedIn profiel tot en met de tips voor het sollicitatiegesprek.

Maar het belangrijkste is dat jíj de stappen zet: Niet dromen maar doen!   

Lydia Oldenampsen

           Noloc logo aspirant 1             linkedinlogowhite 580x358